Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Twente wil doorpakken met drietal en spelers van Sevilla'

Laatste update:

Dinsdag werd de transfervrije Xandro Schenk al aangetrokken en Pusic hoopt op meer. De meest opvallende naam is die van Jonathan Reis. De ex-spits van onder meer PSV en Vitesse kan een tweejarig contract tekenen in de Grolsch Veste. Hij staat sinds 2016 onder contract bij het Japanse Consadole Sapporo en wil terugkeren naar Nederland.

Rens van Eijden heeft volgens De Telegraaf de afgelopen weken geduldig gewacht op FC Twente en nu er geld is vrijgekomen om versterkingen te halen, lijkt het een kwestie van tijd voordat hij zich meldt in Enschede. Ook Ben Rienstra van AZ staat hoog op het lijstje van technisch directeur Ted van Leeuwen, die onlangs een kijkje nam 'in de talentenkeuken van het grote Sevilla', schrijft de krant. Chris David is bovendien op proef en mag hopen op een contract.

Woensdagavond staat met de wedstrijd tegen sc Heerenveen de eerste serieuze test op het programma voor de Tukkers. Pusic hoopt dat de versterkingen snel aan zijn selectie worden toegevoegd en hij met een competitieve selectie kan gaan werken. "We moeten ons zo snel mogelijk resetten als er wel de ruimte komt om de selectie op niveau te brengen. Eigenlijk begint de voorbereiding dan helemaal opnieuw. En dan zijn er nog drie weken tot de eerste wedstrijd tegen Sparta."

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
5
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
1
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties