Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente wilde contractverlenging bij Ajax op laatste moment voorkomen

Laatste update:

Journalist Tijmen van Wissing treedt met het nieuws naar buiten en geeft aan dat Huntelaar niet de enige spits was die in beeld was bij FC Twente. Volgens de clubwatcher gold ook Ricky van Wolfswinkel als kandidaat, maar werd de spits van FC Basel als onhaalbaar ingeschat. De 31-jarige Van Wolfswinkel heeft een aflopend contract in Zwitserland en het is onduidelijk hoe zijn toekomst eruitziet.

Volgens Van Wissing heeft de nieuwe technisch directeur Jan Streuer hem 'vrijwel verzekerd' dat er een geroutineerde buitenspeler op komst is. Hij sluit zelf niet uit dat het gaat om Eljero Elia, die voor een vertrek bij Istanbul Basaksehir staat. De ex-aanvaller van FC Twente gaat zijn contract in Turkije niet verlengen en beaamde eerder deze maand in gesprek met Bureau Sport dat de club nog altijd 'heel speciaal' voor hem is.

Verder meldde TC Tubantia vrijdagavond dat de club een oriënterend gesprek heeft gevoerd met het management van Ola John over een terugkeer naar De Grolsch Veste. De buitenspeler staat tot medio 2021 onder contract bij het Portugese Vitória Guimarães. Bovendien zoekt men het dichter bij huis: FC Utrecht-aanvaller Václav Cerny staat immers ook op de lijst. Over Huntelaar is verder bekend dat De Graafschap en sc Heerenveen hem ook wilden verleiden tot een transfer, maar de 36-jarige spits wil zijn loopbaan afsluiten bij Ajax.

Heeft Klaas-Jan Huntelaar er goed aan gedaan om FC Twente te weigeren?

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
8
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
1
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
22
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties