Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente wint weer eens en rukt voorzichtig op richting subtop

Laatste update:

Aanvankelijk was het echter een andere 'nieuweling' die zich nadrukkelijk liet gelden: Jesús Corona. Al na vier minuten hielp de Mexicaan Castaignos na een snelle één-twee op weg naar het Deventer doel. De spits van de thuisploeg kapte nog een tegenstander uit en schoot onberispelijk raak. Die uitstekende start kreeg echter geen passend vervolg. Go Ahead was via een knap schot uit de draai van Xandro Schenk al snel dicht bij de 1-1, die kort na die misser alsnog viel. Marnix Kolder kreeg de bal in de zestien, liet het leer stuiten en schoot in de korte hoek raak. Even daarvoor had Corona nog wel een aardige mogelijkheid op de 2-0 om zeep geholpen.

Dat maakte de frivole aanvaller na iets meer dan een half uur spelen meer dan goed. Met een simpele beweging maakte Corona zich eenvoudig los van zijn directe tegenstander, waarna hij de bal met gevoel in de verre hoek voorbij de kansloze Cummins krulde. FC Twente kreeg de wedstrijd daarna weer wat meer in handen en kreeg in de slotfase van de eerste helft nog een uitstekende kans. Na een prachtig hoogstandje besloot Hakim Ziyech om het ineens te proberen, maar zijn schot eindigde op de vuisten van Cummins.

Ook na de pauze bleef de doelman van Go Ahead Eagles het voor zijn kiezen krijgen. Binnen een paar minuten lag de bal op de stip na een lichte overtreding van Giliano Wijnaldum op Corona, maar toonde Cummins zich een onneembare horde voor Castaignos. Kort daarop leek Younes Mokhtar alsnog op weg naar de 3-1, maar ook hij zag zijn harde en geplaatste schot in de bovenhoek op fraaie wijze onschadelijk gemaakt worden door de uitblinkende doelman. De kleine marge bleef zo in stand, waardoor de spanning niet volledig uit de wedstrijd verdween.

Écht spannend werd het echter geen moment. Het besluit van Alfred Schreuder om Darryl Lachman in de rust achter te laten in de kleedkamer ten faveure van Rasmus Bengtsson pakte namelijk uitstekend uit: de Enschedeërs hielden de rijen achterin eenvoudig gesloten en hoefden alleen bij een moedige poging van rond de middenlijn van Kolder even te vrezen. De bal vloog echter net over het doel. Omdat Castaignos nog een drietal mogelijkheden om zeep hielp en Cummings zich andermaal uitstekend opstelde na een harde kopstoot van Bengtsson, bleef de onzekerheid over de eerste Twentse zege van het seizoen echter voortduren tot de allerlaatste seconde van de 95e minuut.

-

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
11
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
8
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties