Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente wint zonder Ziyech pas in de slotfase van Excelsior

Laatste update:

Twente en Excelsior begonnen beiden voorzichtig aan de wedstrijd en het duurde bijna een kwartier voordat er echt iets gebeurde: Joachim Andersen combineerde twee keer goed aan de rechterkant, maar de Deen slaagde er niet in Oskar Zawada in stelling te brengen. Aan de andere kant dook Kevin Vermeulen een paar minuten later alleen voor de keeper op en even leek het erop dat hij de Rotterdammers op voorsprong zou zetten. Nick Marsman lette echter goed op en was net iets eerder bij de bal.

De twee teams speelden eerder dit seizoen met 1-1 gelijk in Rotterdam en ook in Enschede deden de elftallen in de eerste helft weinig voor elkaar onder. Na vijfendertig minuten leek Twente op rozen te zitten nadat Jurgen Mattheij Jerson Cabral neerhaalde in het strafschopgebied. Cabral nam de penalty echter slap, waarna Tom Muyters kon redden. Een paar minuten later zat de keeper ook nog een keer knap bij een goede kopbal van aanvoerder Bruno Uvini.

Twente was in de eerste helft duidelijk zoekende door de afwezigheid van Ziyech en andere dragende krachten als Felipe Gutiérrez, maar de ploeg begon de tweede helft voortvarend met een goede kans voor El Azzouzi. De Tukkers slaagden er echter niet in door te drukken en aan de andere kant was een aardige kans niet besteed aan Stanley Elbers. In de laatste twintig minuten werd de thuisploeg weer iets sterker en El Azzouzi was weer dicht bij de 1-0: de kansloze Muyters kreeg op de doellijn echter hulp van Sander Fischer, die net kon keren.

Excelsior liet zich in de slotfase ver terugzakken en de bezoekers loeren opzichtig op de counter. De Rotterdammers kwamen in de laatste tien minuten echter nog in de problemen: Mattheij liep net buiten de zestien Cabral onderuit en kon na zijn tweede gele kaart gaan douchen. Deze rode kaart bleek uiteindelijk een dure: Chinedu Ede vond de volledig vrijstaande Cabral die nu wel wist te scoren. El Azzouzi maakte een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd zelfs nog de 2-0.

-
Vind je dat FC Twente het verdiende te winnen?

Meer nieuws

Ajax kan naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
0
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
44
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
36
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties