Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente zet eerste stap richting Champions League

Laatste update:

Trainer Adriaanse, voor de 35ste keer namens een Nederlandse club op de bank tijdens een Europees duel, gaf voorafgaand aan de wedstrijd al aan een defensief ingestelde opponent te verwachten en niets bleek minder waar. Vaslui, met oud-FC Utrecht speler Lucian Sanmartean één bekende naam in de selectie, liet zich in de openingsfase niet zien op de helft van FC Twente. Omdat de Enschedeërs geen gaatjes wisten te vinden in de defensie bleef het aan de andere kant opletten. Zo maakte centrale verdediger Douglas een overtreding op Sanmartean en belandde de vrije trap van Adaílton op de lat.

Diezelfde Adaílton stond vervolgens aan de basis van de openingstreffer van FC Twente. Thilo Leugers kwam de zestien in en wilde uithalen, kreeg een licht zetje en versierde een strafschop. Marc Janko, bij Red Bull Salzburg onder het bewind van Adriaanse bijzonder succesvol, faalde niet: 1-0. Vaslui, dat aan de voorrondes mag deelnemen omdat FC Timisoara wegens financiële problemen geen licentie kreeg van de Roemeense voetbalbond, werd voor de onderbreking nog eenmaal gevaarlijk.

Opnieuw ging daar een overtreding van Douglas aan vooraf. De mandekker trok Adaílton naar de grond en de scherp aangesneden vrije trap werd tegen de touwen gewerkt door Wesley. Tot opluchting van Adriaanse stond de Braziliaan op het moment dat de vrije trap werd genomen buitenspel. Na de onderbreking was met name Bajrami ijverig, maar de acties van de Zweed werden diverse keren onreglementair gestopt door de verdedigers van Vaslui.

Uit één van de door Bajrami verdiende vrije trappen was het raak: Janko struikelde en Luuk de Jong knikte op de paal, maar de Oostenrijker krabbelde snel op en schoot uit de rebound de tweede tegen de touwen. Het bleef opletten geblazen voor Twente, want Vaslui kwam nog dicht bij een aansluitingstreffer. Zo schoot Mike Temwanjera rakelings naast na goed voorbereidend werk van Adaílton. In aanvallend opzicht kwam Twente er, mede door het harde en soms gemene spel van de Roemenen, een tijdlang niet meer doorheen. Invallers Ola John en debutant Theo Vogelsang konden daar niets meer aan veranderen. Woensdag 3 juli de return in Roemenië.

-
FC Twente plaatst zich voor de volgende ronde

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
13
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
18
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
95

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties