Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente zwaait 'type Llorente' mogelijk uit naar geïnteresseerde Italianen

Laatste update:

Diverse bekende aanvallers zijn de laatste weken gelinkt aan Lazio. Onder meer de transfervrije Fernando Llorente en Bas Dost van Sporting Portugal zijn de revue gepasseerd. Llorente is echter in trek bij diverse clubs, terwijl Lazio voor Dost diep in de buidel moet tasten. De Nederlander kost naar verluidt vijftien miljoen euro, wat Lazio aan de forse kant vindt.

Lazio heeft zodoende enkele andere aanvallers in gedachte, zoals Oosterwijk. De Italiaanse club is op zoek naar een nieuwe concurrent voor Ciro Immobile en Corriere dello Sport stelt dat Oosterwijk in beeld is. De spits geldt als een ander type voetballer die Lazio andere kwaliteiten kan bieden, onder meer vanwege zijn lengte.

De 24-jarige Oosterwijk ligt nog tot volgend jaar zomer vast, waardoor Lazio deze transferperiode mogelijk met een relatief laag bedrag succesvol kan zijn in Enschede. Simone Inzaghi, trainer van de nummer acht van het afgelopen Serie A-seizoen, zoekt naar verluidt nog naar een spits met de stijl van Llorente en zou dus in Oosterwijk een optie zien.

Meer nieuws

Belangrijkste zorgenpunt voor Duitsland komt direct naar voren in oefenduel
0
Engeland zegeviert met ruime cijfers bij interlanddebuut ex-PSV'er Branthwaite
1
Werkweigeraar bij Man United? 'Hij zou finale op de bank starten, maar weigerde'
9
Phillip Cocu in gesprek over terugkeer in de Eredivisie
6
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
13
Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties