Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht bereikt akkoord met Man United: 'Polyvalente middenvelder'

Laatste update:

"Matty is een polyvalente middenvelder die de voorbije jaren speelde voor Manchester United en daarvoor een deel van zijn voetbalopleiding genoot bij Arsenal", legt Ten Hag uit op de website van zijn club. "In Manchester lukte het hem tot op heden niet de stap naar het eerste team te maken, maar wij zijn ervan overtuigd na hem veelvuldig in de Premier League voor beloftenteams te hebben zien spelen dat hij van toegevoegde waarde kan zijn in Utrecht."

FC Utrecht huurt de 21-jarige middenvelder Matty Willock van Manchester United. #willock #manchesterunited #fcutrecht #mufc #welcomematty

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Willock speelde eerder in de jeugd van Arsenal, Sunderland en Reading voordat hij in 2014 overstapte naar the Red Devils. De centrale middenvelder is overigens niet het enige talent van United dat in verband werd gebracht me een overstap naar Utrecht. De Domstedelingen zouden eerst bezig zijn geweest met de komst van Andreas Pereira, maar José Mourinho wilde de voormalige PSV'er toch niet laten gaan.

Een goede aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
161

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties