Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht bevestigt huurdeal met Sociedad; optie tot koop bedongen

Laatste update:

Sagnan is de beoogde vervanger van Ramon Hendriks, die kort na zijn overgang van Feyenoord naar Utrecht een zware kruisbandblessure opliep en daardoor maandenlang moet revalideren. Daarnaast is Tommy St. Jago ook niet inzetbaar voorlopig. Sociedad had de Fransman voor een lucratief bedrag kunnen verkopen, maar Sagnan wilde zelf dolgraag zijn loopbaan vervolgen in Utrecht. Daarbij keek hij ook naar Sébastien Haller, die ooit in De Galgenwaard speelde en nu via Ajax bij Borussia Dortmund is terechtgekomen.

Sagnan staat in Frankrijk te boek als een groot talent, al kwam hij nog niet uit voor de Franse nationale ploeg. Wel staan er twee duels voor de Olympische ploeg achter zijn naam. De jonge mandekker werd door Sociedad, waar hij geen uitzicht heeft op een basisplaats, vorig jaar verhuurd aan het Portugese Tondela. In het verleden werd hij ook al eens uitgeleend aan RC Lens en CD Mirandés. Sagnan beschikt bij de Spaanse club over een contract tot de zomer van 2024. Utrecht probeerde hem al eerder binnen te halen, maar in de vorige transferwindows leverde dat geen succes op. Nu is hij wel binnen en kan de club hem aankomende zomer zelfs definitief overnemen. Als Utrecht de koopoptie licht speelt Sagnan automatisch tot medio 2026 in de Domstad.

Technisch directeur Jordy Zuidam is in zijn nopjes over de transfer. Dat laat hij weten via de clubwebsite. "Modibo is een linksvoetige centrale verdediger, die over een goede snelheid beschikt. Hij heeft power en duelkracht en kan meedogenloos zijn in de persoonlijke duels. Modibo heeft een goede pass en zoekt in de opbouw graag de voetballende oplossing. Hoewel hij nog relatief jong is, heeft hij al behoorlijk ervaring opgedaan op het hoogste niveau in Spanje en Portugal. Modibo is een op en top professional."

Is Modibo Sagnan een aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties