Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht bevestigt komst drievoudig Zweeds international

Laatste update:

Bergström liet zijn contract bij Rubin Kazan ontbinden wegens achterstallige betalingen. De Russische club verhuurde hem afgelopen anderhalf jaar aan het Zwitserse Grasshoppers, waarvoor de verdediger totaal 58 wedstrijden speelde. De drievoudig Zweeds international stond sinds februari 2016 onder contract bij Rubin Kazan, dat hem destijds overnam van het Zweedse Djurgårdens IF.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

In 2011 maakte hij bij die club op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in het betaald voetbal. "In de persoon van Emil halen we een intelligente speler in huis, die positioneel erg sterk is. Emil is een echte verdediger en beschikt over veel duelkracht. Aan de bal neemt hij initiatief en hij heeft een goede passing", aldus Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken bij FC Utrecht, op de website van de club. Eerder versterkten de Utrechters zich met Jonas Arweiler, Simon Gustafson, Leon Guwara, Joris van Overeem, Maarten Paes en Othmane Boussaid.

Ook onder meer Racing Genk, Anderlecht en FC Basel en Udinese zouden in de markt geweest zijn voor Bergström. "Voor zijn leeftijd heeft hij al heel veel ervaring. Emil is bovendien een echte persoonlijkheid. Bij Djurgårdens was hij al op jonge leeftijd aanvoerder en hij droeg bij Grasshoppers zelfs als huurling de aanvoerdersband. Emil is fysiek sterk en heeft een winnaarsmentaliteit en past wat dat betreft uitstekend bij onze club."

Goede versterking voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
115

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties