Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht blijft door treffer in extremis beteuterd achter in waterballet

Laatste update:

FC Utrecht had zich geen betere start kunnen wensen in Tilburg, want Jean-Christophe Bahebeck bracht de Domstedelingen binnen vier minuten op voorsprong. Bahebeck dook na een vlotte counter van FC Utrecht op in de zestien van Willem II, waarna de Franse spits de bal na een voorzet van Gyrano Kerk tegen de touwen gleed: 0-1. Willem II had na de vroege openingstreffer moeite om in zijn spel te komen en ontsnapte niet veel later aan een tweede tegendoelpunt. Sander van de Streek werd bediend door Kristoffer Peterson, maar Timon Wellenreuther redde vervolgens met de vingertoppen.

Na ruim een kwartier liet Willem II zich voor het eerst gelden in aanvallend opzicht: een schot van Vangelis Pavlidis scheerde voorbij het doel van Jeroen Zoet. Jordens Peters en Ché Nunnely ondernamen daarna ook nog doelpogingen, maar uiteindelijk werd FC Utrecht in de eerste 45 minuten nauwelijks aan het wankelen gebracht. Het team van John van den Brom was zelf op slag van rust via Kerk nog dicht bij de 0-2, maar diens schot miste uiteindelijk richting.

Na de onderbreking maakte Willem II jacht op de gelijkmaker, maar de eerste grote kans van tweede helft was voor FC Utrecht: een knal van Leon Guwara werd met moeite gepareerd door Wellenreuther en de rebound die volgde was vervolgens net niet besteed aan Van de Streek. Willem II reeg ondertussen de hoekschoppen aaneen en wist de bezoekers gaandeweg steeds verder terug te drukken op eigen helft. FC Utrecht leek in de stromende regen stand te gaan houden, maar in de blessuretijd hielp Gladon Willem II toch nog aan een zwaarbevochten punt door in de drukte raak te schieten

-

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
226
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties