Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht blijft maar winnen en scherpt het ongeslagen clubrecord aan

Laatste update:

Utrecht moest het stellen zonder de geblesseerde clubtopscorer Taylor Booth, die rechts voorin vervangen werd door Marouan Azarkan. Heracles trad aan zonder de geschorste Bryan Limbombe, die rood kreeg tegen PSV (2-0 verlies). Jetro Willems kwam in de ploeg als extra centrumverdediger.

Vanaf het startsignaal creëerde FC Utrecht druk op het doel van Heracles Almelo. In de elfde minuut had dat een doelpunt kunnen opleveren, toen Jens Toornstra in een rebound een gigantische schietkans kreeg. Fredrik Oppegard kon zich nog net voor de bal werpen.

De daaropvolgende kortgenomen hoekschop leverde eveneens veel dreiging op. Na een halve redding van Heracles-doelman Michael Brouwer op een harde voorzet van Toornstra rolde de bal tergend langzaam van de ene kant van de paal naar de andere. Ryan Flamingo kwam net te laat om de bal binnen te kunnen glijden.

Na een half uur kwam de wedstrijd stil te liggen vanwege een veiligheidsprobleem met de stadionlampen in Galgenwaard, waar rook vandaan kwam. In een korte pauze konden de problemen worden opgelost, waardoor het duel hervat kon worden.

Heracles kwam voor rust niet eens tot een schot op doel. De enige kansrijke uitbraak van de bezoekers uit de eerste helft werd kort voor rust om zeep geholpen door Toornstra, die geel kreeg voor een cruciale overtreding om de counter te stoppen.

In de tweede helft had FC Utrecht meer moeite met het uitspelen van kansen. Het openingsdoelpunt in minuut 79 viel vrijwel uit het niets. Een harde lage voorzet van Souffian El Karouani werd met enig fortuin binnengelopen door de ingevallen Jensen: 1-0.

Vlak daarvoor maakte Kelvin Leerdam zijn officiële debuut voor Heracles Almelo. De routinier werd in januari overgenomen van LA Galaxy. In een poging het tij te keren bracht Erwin van de Looi ook Mohamed Sankoh binnen de lijnen. De spits werd binnen twee minuten na zijn entree een-op-een met Mattijs Branderhorst gezet, maar raakte de bal vervolgens dramatisch.

Een nieuwe enorme kans voor Heracles volgde een minuut later. Brian De Keersmaecker legde breed op Ajdin Hrustic, die in zeer kansrijke positie naast schoot. Heracles probeerde het daarna nog wel, maar kon geen groot gevaar meer stichten.

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
6
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
2
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties