Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek

Laatste update:

De pas negentienjarige spits, die afgelopen winter voor veertig miljoen euro overkwam van Athletico Paranaense, wordt bij Barça gezien als reusachtig talent. Aanvankelijk zou Roque pas medio 2024 aansluiten bij de selectie van Xavi. Door de langdurige blessure van Gavi had Barcelona echter een plekje over in de selectie en werd er gekozen voor een vroegtijdige komst van Roque. Echter liet Xavi hem pas 310 minuten meedoen, waarin hij twee doelpunten maakte.

Over zijn speeltijd is de Braziliaan dan ook niet tevreden. "Het is niet logisch om een Braziliaans international te halen, hem vanaf de eerste dag mee te laten doen en hem daarna nooit meer te laten spelen", aldus Andre Cury, de zaakwaarnemer van Roque, tegenover RAC1.

"Het zou fijn zijn als Xavi hem af en toe ook een hele wedstrijd laat spelen. Hij wil zich laten zien", vervolgt Cury, die zijn pupil vervolgens vergelijkt met Vinícius Júnior. "Kijk naar Vinícius bij Real Madrid. Bij hem duurde het 2,5 jaar voordat hij zijn kwaliteiten liet zien. Geef Vitor speeltijd", zo luidt de eis.

"In de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain kon iedereen zien dat Barcelona een doelpunt nodig had. Ze hadden er goed aan gedaan om een extra spits in te brengen. In veel wedstrijden heb je frisse benen nodig om goed druk te blijven zetten, maar als Xavi het niet zo ziet… We kunnen niet op deze manier doorgaan."

Vervolgens dreigt Cury met een zomers vertrek van Roque. "De beste optie is om te blijven, maar als Xavi hem geen speeltijd geeft, moeten we gaan kijken naar andere clubs. Uitlenen zien we niet zitten, dus zou het een permanente overstap moeten worden", aldus de zaakwaarnemer. Barcelona gaf echter eerder al aan dat het de voorkeur geeft aan een uitleenbeurt.

Barcelona is bang dat ze Roque vanwege de 'fair play'-regels niet kunnen inschrijven en ziet een tijdelijk vertrek van Roque tot de mogelijkheden behoren. ABC meldde dat Real Betis en Sevilla geïnteresseerd zouden zijn in een huurdeal. Mundo Deportivo voegde daaraan toe dat zelfs Manchester United belangstelling zou hebben in het tijdelijk overnemen van Roque.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties