Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht-doelman: 'Was toch een beloning voor het werk dat ik heb geleverd'

Laatste update:

"Dit was ongeacht het resultaat ook een beloning voor al het werk dat ik heb geleverd", vertelde hij voor de camera's van FOX Sports. "Ik stond vandaag voor 50.000 mensen en mag mezelf daar wel een schouderklopje voor geven. Het was geen heel positieve ervaring, maar het is wel weer evaring." De doelman zag er bij de 2-1 van Eljero Elia niet heel goed uit: "Daar baal je van, want je wilt natuurlijk belangrijk zijn en je team erdoorheen slepen met reddingen. Dit is een bittere pil. Een finale wil je altijd winnen."

Bednarek slaagde er bij de tweede goal nog wel in zijn hand tegen de bal aan te krijgen, maar het leer ging er uiteindelijk via de paal en de rug van de doelman alsnog in. Bij de 1-0 werd hij door een kopbal van Michiel Kramer geklopt in de hoek.

-
Denk je dat Filip Bednarek in de toekomst de eerste keeper wordt in Utrecht?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties