Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht en NAC Breda sluiten huurdeal: 'Vorig jaar was er ook al interesse'

Laatste update:

Boussaid werd opgeleid door Lierse SK, speelde daar zeventien wedstrijden in de hoofdmacht en verkaste na het faillissement in 2018 naar FC Utrecht. De jeugdinternational van België speelde vorig seizoen negentien wedstrijden in het eerste elftal van de Domstedelingen, maar men acht het nu beter voor zijn ontwikkeling dat hij ergens regelmatig aan spelen toekomt. "Ik ben uiteraard blij met mijn overstap naar NAC. Vorig jaar was er ook al interesse vanuit Breda, maar toen heb ik voor Utrecht gekozen", licht Boussaid toe op de website van NAC.

"Het is mooi dat ik uiteindelijk toch bij deze club terecht kom, waar ik vorig seizoen al een beetje kennis mee heb gemaakt en daardoor weet hoe de beleving hier is", stelt de jonge aanvaller. Technisch directeur Tom van den Abbeele is in zijn nopjes met de komst van Boussaid. "Othmane is een jonge talentvolle speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Zowel op de linkerflank als op tien kan hij uit de voeten. Hij is daarnaast tweebenig en heeft een goede individuele actie in huis. We halen hem bij de groep zodat we ook in aanvallend opzicht voldoende gestoffeerd te zijn en de trainer voldoende mogelijkheden heeft."

"Vanwege de hevige concurrentie is er op dit moment voor Othmane minder kans op speeltijd in ons eerste elftal. Dat terwijl hij er in deze fase van zijn loopbaan juist bij gebaat is om veel wedstrijden te spelen en ervaring op te doen", zegt Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken van FC Utrecht, op de website van de club uit de Domstad. Het contract van Boussaid in De Galgenwaard loopt nog tot medio 2020, al heeft de club een optie om die verbintenis met een seizoen te verlengen.

Een aanwinst voor NAC Breda?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
40
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
65
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
14
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties