Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht gelinkt aan deals met AZ en Ajax: 'Er wordt wel wat gehaald'

Laatste update:

Clubeigenaar Frans van Seumeren is als vanzelfsprekend tevreden met het resultaat: "Tijdens de eerste wedstrijd hadden we Vitesse al goed partij geboden. Ondanks dat zij dit seizoen thuis alleen van Ajax hadden verloren geloofde ik wel in een stunt in het GelreDome", vertelt hij in gesprek met Quote. FC Utrecht kwam in de voorgaande twee keren dat het zich voor de Europa League-voorrondes wist te plaatsen niet tot het hoofdtoernooi, maar Van Seumeren hoopt dat daar aankomend seizoen verandering in kan komen: "Ja, dat moet nu wel een keertje gebeuren."

Om die doelstelling te realiseren zullen de Domstedelingen deze zomer op zoek gaan naar versterkingen voor de selectie van trainer John van den Brom, die van AZ overkomt om Advocaat op te volgen: "Hij heeft bewezen een geweldige trainer te zijn, en samen met assistent Dennis Haar en de rest van de staf staat er een mooi clubje", is van Seumeren lovend over de nieuwe coach. "We hebben nu een goede ploeg. Maar er zullen nog wel wat spelers gehaald gaan worden, ja."

Het Algemeen Dagblad weet dinsdag toe te voegen dat Van den Brom bij FC Utrecht inzet op een hereniging met Adam Maher, die transfervrij gaat vertrekken bij AZ. Ploeggenoot Mats Seuntjens zou eveneens in beeld zijn om de overstap van de Alkmaarders naar Utrecht te maken, terwijl de club ook nog altijd aast op de komst van Ajax-aanvaller Václav Cerný.

Welke speler heeft FC Utrecht volgens jou het meest 'nodig'?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
1
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
4
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties