Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht gunt Maher definitief lucratief avontuur in Saudi-Arabië

Laatste update:

"Na drie seizoenen in Utrecht, en vijf jaargangen in de Eredivisie sinds hij in 2017 vanuit het Turkse Osmanlispor bij PSV terugkeerde, stond Adam open voor een nieuw buitenlands avontuur", verklaart technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite. "Wij hebben Adam te kennen gegeven dat we hem vanwege zijn voetballende kwaliteiten graag bij onze selectie wilden houden, maar ook aangegeven dat we bereid waren mee te werken aan een vertrek in het geval er een passend bod op hem zou worden uitgebracht. Dat laatste gebeurde, en Adam bereikte met Damac FC ook persoonlijk een akkoord."

De controlerende middenvelder, die nog een jaar onder contract stond in Utrecht, maakte intern kenbaar deze zomer graag een buitenlands avontuur aan te gaan. Maher slaat daarbij ook financieel een enorme slag. Bij Damac komt de voormalig PSV'er terecht bij de nummer vijf van het onlangs afgelopen seizoen in de Saudi-Arabische competitie.

Henk Fraser, die sinds dit seizoen voor de spelersgroep staat in FC Utrecht, had onlangs nog kleine hoop op een langer verblijf van Maher. "Ik vind Adam een fantastische speler", aldus Fraser tegenover Voetbal International. "Ik hoop dat hij blijft. Maar ik snap ook wat er speelt. Hij speelt hier al een tijdje, heeft nog steeds een droom en een zekere leeftijd."

Utrecht anticipeerde al op het vertrek van Maher door Go Ahead Eagles-aanvoerder Luuk Brouwers voor iets minder dan een miljoen euro binnen te halen. FC Utrecht kijkt al met al terug op een zeer succesvolle samenwerking met Maher, die drie jaar geleden transfervrij werd binnengehaald. De vijfvoudig Oranje-international was in de Domstad seizoenenlang een stabiele factor en sluit af met 91 wedstrijden voor de club op de teller (9 goals en 14 assists).

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
11
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties