Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht haalt ervaring en jeugdproduct Barça in huis

Laatste update:

Delpierre kan al terugkijken op een mooie carrière: zo speelde hij acht seizoenen bij VfB Stuttgart en was hij als aanvoerder van die club actief in de Champions League en de Europa League. "We hebben mede door blessures te maken met onderbezetting in onze laatste linie", zegt manager spelerszaken en scouting Edwin de Kruijff van de club uit de Domstad. "Matthieu brengt een berg ervaring met zich mee en is een echte leider. Hij is verdedigend enorm sterk en geeft meer body aan onze defensie. Met zijn kopkracht kan hij daarnaast aanvallend van waarde zijn."

Delpierre speelde eerst vijf seizoenen bij Lille in zijn geboorteland, alvorens naar Stuttgart te verhuizen. Na acht seizoenen ging hij naar Hoffenheim en daar belandde hij na een prima eerste seizoen op het tweede plan. Delpierre is zeker niet de eerste Fransman ooit in dienst van FC Utrecht: spelers als Didier Martel, Franck Grandel, Marc-Antoine Fortuné, David di Tommaso, Loïc Loval en Edouard Duplan gingen hem voor.

Quesada schopte het tot het hoogste jeugdelftal van Barcelona, waarna hij de voetbalgrootmacht verliet. De man die in 2010 namens Spanje schitterde op het WK Onder-17 leek op weg naar Stoke City, maar FC Utrecht heeft dus de strijd om zijn handtekening gewonnen. "Zijn basistechniek en voetballend vermogen zijn enorm", jubelt De Kruijff, die in Quesada meer een speler voor de toekomst ziet. "Maar ik sluit niet uit dat we hem dit seizoen al in actie gaan zien in Stadion Galgenwaard."

Dit zijn goede versterkingen voor FC Utrecht

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties