Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Utrecht heeft een goede keuze gemaakt door mij te halen'

Laatste update:

"Het laat zien, dat ik mijn werk goed heb gedaan en dat FC Utrecht een goede keuze heeft gemaakt door mij hier naar toe te halen", aldus Haller, die op veertig doelpunten in de Eredivisie staat voor FC Utrecht. In het huidige voetbaljaar staat de teller op twaalf treffers en daar is de Fransman naar eigen zeggen 'niet helemaal' tevreden over.

Haller voegt eraan toe dat hij wel te spreken is over de prestaties van het team en dat hij het seizoen logischerwijs zo succesvol mogelijk wil afsluiten. Of hij aan zijn laatste maanden in Utrechtse dienst bezig is, is nog niet bekend. "De kans bestaat dat ik vertrek, zoals ik afgelopen winter en de zomer daarvoor ook mogelijkheden heb gekregen. Ik zal er echter alleen op ingaan als alles op zijn plek valt voor iedereen die erbij is betrokken."

Moet Sébastien Haller na dit seizoen een tussenstap maken in de Eredivisie?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties