Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht heeft nieuwe trainer officieel binnen

Laatste update:

In 2002 stopte hij en daarna was hij werkzaam als assistent-coach bij FC Twente (2006-2009) en PSV (2009-2012). In het seizoen 2012/13 had hij Go Ahead Eagles onder zijn hoede en die club leidde hij meteen naar promotie. Vervolgens ging hij in op een aanbieding van Bayern om daar te gaan werken met de reserves. Ten Hag beschikt over een aflopend contract en wordt vervangen door Heiko Vogel.

Hij gaat nu voor het eerst aan de slag als hoofdcoach in de Eredivisie. Algemeen directeur Wilco van Schaik heeft er vertrouwen in, dat de samenwerking succesvol zal blijken. Hij stipt aan dat de 45-jarige Ten Hag in de absolute top heeft gewerkt en noemt hem een ambitieuze trainer met bagage. "Een trainer ook met een voetbalfilosofie die aansluit bij de beginselen waarvoor wij bij FC Utrecht staan. Bovendien hebben wij er vertrouwen in dat Erik het ontwikkelklimaat bij FC Utrecht naar een hoger niveau kan tillen."

"Daar heeft hij ervaring in. In de rol van technisch manager krijgt Erik ook de eindverantwoordelijkheid over het aan- en verkoopbeleid, de scouting en de jeugdopleiding, in samenwerking met het huidige technisch management", somt Van Schaik op via de officiële kanalen van FC Utrecht. De volledige staf zal de komende weken gestalte krijgen, zegt de directeur. De kans is groot dat Jean-Paul de Jong ook aan de slag gaat bij de club.

Erik ten Hag zal FC Utrecht vooruithelpen

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
17
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties