Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht hoorde nog niets van Ajax: 'Hij is in zijn beste vorm'

Laatste update:

"Daarover is bij ons niets bekend", verzekert algemeen directeur Wilco van Schaik in gesprek met Voetbal International. De directie van FC Utrecht gaat in de komende weken met Oar aan de tafel. Als hij niet wil bijtekenen, ligt een winterse transfer voor de hand. "Tommy denkt graag mee en heeft begrip voor de situatie."

"Hij is in de vorm van zijn leven, is dit seizoen de assistenkoning van Nederland en speelde afgelopen zomer op het WK. Veel scouts zitten voor hem op de tribune. We zien wel wat er komt, maar gaan eerst met hem zelf om de tafel." Oar kwam in 2010 over van het Australische Brisbane Roar. In negentig competitiewedstrijden voor FC Utrecht scoorde hij vier keer. Op het WK in Brazilië startte hij alle drie de wedstrijden in de basis. In totaal kwam de linkspoot twintig keer uit voor het nationale elftal van Australië.

Denk jij dat Tommy Oar een nieuw contract met FC Utrecht gaat ondertekenen?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
0
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
12
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
7
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties