Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht komt vlak voor tijd tot eerste overwinning van 2014

Laatste update:

FC Utrecht trok direct ten aanval en Marco Bizot moest al in de eerste minuut optreden bij een gevaarlijke voorzet, maar daarna namen de bezoekers langzaam maar zeker het heft in handen. Met Filip Kostic als uitblinker werd Michael de Leeuw enkele keren aan het werk gezet, al lukte het de aanvaller niet om te scoren in het eerste bedrijf. Dat lukte de andere spelers ook niet en dat kon met name Kostic zich aanrekenen. Bij de grootste kans in de eerste 45 minuten had de vleugelspeler twee afspeelmogelijkheden, maar probeerde hij het zelf. Kostic schoof de bal tegen de voeten van keeper Robbin Ruiter.

De thuisploeg liet weinig zien en coach Jan Wouters zal zijn manschappen in de rust hebben aangespoord meer initiatief te tonen. De tweede helft was nog maar net op gang gefloten en de bal lag al op de stip. Michael de Leeuw maakte hands in het strafschopgebied en Steve De Ridder mocht aanleggen van elf meter. FC Groningen, dat dit seizoen al acht keer een strafschop tegen kreeg, had geluk: de Belg knalde de bal keihard op de lat.

FC Utrecht had de zaken beter op orde na de pauze, maar de bezoekers groeiden weer in de wedstrijd. Een schot van Tjaronn Chery werd ternauwernood weggewerkt door Ruiter, terwijl Nick van der Velden van dichtbij hoog overschoot. Van der Velden maakte zijn rentree na langdurig blessureleed: de laatste keer dat hij in actie kwam was op 3 november 2013 tegen Roda JC Kerkrade.

Het was allemaal niet best en de wedstrijd leek doelpuntloos te eindigen, al had Jens Toornstra nog wel honger naar een doelpunt. De aanvoerder van FC Utrecht zette zich achter een vrije trap op een meter of zeventien van het doel en hij plaatste de bal tegen de kruising. Voor Toornstra was het dit seizoen al de zevende keer dat hij het aluminium raakte en daarmee is hij koploper (twee keer vaker dan andere spelers in de Eredivisie). Chery deed in de slotfase mee met het feestje van Toornstra en De Ridder: op aangeven van invaller Género Zeefuik werkte ook hij de bal op de lat. Vlak voor tijd werd het dan toch 1-0. Martensson knalde hard raak uit de tweede lijn.

-

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
24
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties