Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht langer door met zwaar geblesseerde 'cement tussen de stenen'

Laatste update:

Strieder volgde Erik ten Hag in de zomer van 2015 van Bayern München II naar de Domstad en groeide daar al meteen uit tot een dragende kracht. Dit seizoen loopt echter anders dan de middenvelder gehoopt had: 'het cement tussen de Utrechtse stenen', zoals hij op de website van zijn club genoemd wordt, raakte in december zwaar geblesseerd en zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Ten Hag toont zich verguld met de verlenging: "Rico heeft zich in Utrecht op een zeer positieve wijze gemanifesteerdHij heeft bewezen een absolute toegevoegde waarde te zijn voor de ploeg. Dat de optie in zijn contract nu wordt gelicht, geeft Rico een extra steun in de rug tijdens zijn revalidatie. Het is voor zowel hem als de club een prettig vooruitzicht dat hij in het seizoen 2017/2018 opnieuw deel uitmaakt van FC Utrecht."

OFFICIEEL! FC Utrecht heeft de optie in het contract van de revaliderende Rico Strieder gelicht. De Duitser is ook volgend seizoen actief in de Domstad. #fcutrecht #eredivisie #strieder

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Een goede zet van FC Utrecht?

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
0
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
4
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties