Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht neemt na overwinning vierde plaats over van Heerenveen

Laatste update:

Zoals de stand op de ranglijst doet vermoeden, waren beide ploegen aan elkaar gewaagd in de Galgenwaard. FC Utrecht begon iets scherper en feller aan het duel en probeerde de bezoekers onder druk te zetten. Heerenveen had het daar moeilijk mee, waardoor het met name in de beginfase teruggedrongen werd. Nadat Nacer Barazite nog in kansrijke positie faalde, was amper een minuut later wel raak. Andreas Ludwig kwam vrij in het strafschopgebied en schoof de bal onder Erwin Mulder door.

Na de openingstreffer kregen de Friezen iets meer grip op de wedstrijd, wat tot wat kansen leidde. Morten Thorsby raakte de paal, Arber Zeneli schoot voorlangs en Lucas Bijker kopte net over. Na rust namen de bezoekers het initiatief in handen. Yuki Kobayashi dook na een goede combinatie met Sam Larsson alleen op voor David Jensen, maar de Japanners stuitte op de doelman van FC Utrecht. Heerenveen ging naarmate de tweede helft vorderde meer druk naar voren zetten, wat de thuisploeg de kansen in de omschakeling bood.

Een kwartier voor tijd had Richairo Zivkovic de uitgelezen kans op de marge te vergroten. De spits schoot een voorzet van Giovanni Troupée echter voor open doel over. Heerenveen bleef aandringen, kreeg kansen, maar moest tien minuten voor tijd met tien man verder. Een oliedomme overtreding leverde voor Sam Larsson zijn tweede gele kaart op. Enkele minuten voor tijd werd het nog tien tegen tien, toen Andreas Ludwig van het veld werd gestuurd nadat hij op Martin Ödegaard was gaan staan. Ondanks dat Heerenveen via Luciano Slagveer en Reza Ghoochannejhad nog heel dichtbij de gelijkmaker was, hield FC Utrecht stand.

Houdt FC Utrecht de vierde plaats de rest van het seizoen vast?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
112

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties