Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht nog één stap verwijderd van Europees voetbal

Laatste update:

FC Utrecht weet zich door de dubbele zege verzekerd van een plek in de eindstrijd om een ticket voor de tweede voorronde van de Europa League en neemt het daarin op tegen AZ of FC Groningen; de return van die ontmoeting wordt later op de avond afgewerkt. Het eerste gevaar kwam zaterdag van de kant van Utrecht, maar Erwin Mulder had een antwoord op een laag schot van Sofyan Amrabat. Aan de andere kant had het na elf minuten eigenlijk 0-1 moeten worden, maar Sam Larsson schoot tegen doelman David Jensen aan.

Erik ten Hag werd in de tweede helft toegezongen door de fans.

Streppel geloofde zijn ogen niet, want het was dé kans voor Heerenveen om nog wat van het tweeluik te maken. Er gebeurde verder relatief weinig voor de doelen, maar na een half uur was het raak: Ramon Leeuwin volleerde de bal na een hoekschop van Yassin Ayoub tegen de touwen. Ayoub was even later zelf dicht bij de 2-0 toen een carambole van hem net naast de kooi van Mulder zeilde. Het zou echter toch nog 2-0 worden voor rust, want Richairo Zivkovic profiteerde van een dramatische doeltrap van Erwin Mulder en schoof beheerst raak.

FC Utrecht zat op rozen, wist dat men de volgende ronde niet meer kon ontlopen en het was een klein wonder dat men na rust niet meer scoorde. Zivkovic liet na een fout van Doke Schmidt de 3-1 liggen, stuitte ook na zeventig minuten op Mulder en verder waren Ayoub (schot over) en Nacer Barazite (paal) dicht bij een treffer. Er zou echter nog wel één doelpunt vallen, maar dan aan de overzijde van het veld. Na een overtreding op Larsson scoorde Reza Ghoochannejhad vanaf elf meter. Yuki Kobayashi had eerder al de lat geraakt. Verder dan die aansluitingstreffer kwam het bezoek uit Friesland dus niet meer.

-
Denk jij dat FC Utrecht de play-offs wint?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties