Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht ontsnapt na verlenging aan blamage bij Topklasser

Laatste update:

FC Utrecht maakte geen beste beurt in Werkendam. De ploeg van Jan Wouters bekerde weliswaar door, maar speelde vooral in de eerste helft erg matig. Kozakken Boys schreeuwde al gauw om een strafschop na een vermeende overtreding op Arif Irilmazbilek, maar Eric Braamhaar gaf die niet. Het was in ieder geval duidelijk dat De Boys niet van plan waren in hun schulp te kruipen. Na een klein halfuur kwam de amateurclub zelfs op voorsprong door een doelpunt van Arif, die afrondde na een heerlijk passje van Ismaïl Yildirim: 1-0. Het liep niet bij de bezoekers en Arif was op slag van rust zelfs dicht bij de 2-0 op Sportpark De Zwaaier, maar na een pass van Danny Buijs was Robbin Ruiter op tijd om het gevaar in de kiem te smoren. Utrecht slaagde er niet in om uitgespeelde kansen te creëren.

Daarom schroefden de gasten in de tweede helft het tempo op en Wouters bracht Yoshiaki Takagi voor Tommy Oar om de gelijkmaker af te kunnen dwingen. Na ruim een uur spelen kwam Utrecht op gelijke hoogte door een van richting veranderd schot van Jacob Mulenga: 1-1. Toch wist Utrecht behoudens de gelijkmaker weinig doelgevaar te stichten. Pas tien minuten voor tijd werd men weer gevaarlijk: Jens Toornstra mikte een vrije trap tegen de paal. De middenvelder was in de derde minuut van de verlenging wel trefzeker, want hij knalde via de lat binnen: 1-2. De kramp sloeg hierna toe bij de amateurs van De Kozakken en er werd niet meer gescoord.

-
Denk jij dat FC Utrecht in het linkerrijtje van de Eredivisie eindigt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties