Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht overtuigt Feyenoord en betaalt miljoen: 'Veel kwaliteit'

Laatste update:

Gustafson heeft in de Galgenwaard een tot medio 2022 doorlopend contract gesigneerd en wordt volgens De Telegraaf voor een miljoen euro overgenomen van Feyenoord, waar hij nog een jaar vastlag. De spelmaker werd dit seizoen verhuurd aan Roda JC Kerkrade en liet daar een goede indruk achter. Bij Feyenoord was de concurrentie door de aanwezigheid van spelers als Tonny Vilhena, Jens Toornstra en Robin van Persie echter fors voor de aanvallende middenvelder, die hoopt bij FC Utrecht wel een basisplaats te kunnen veroveren.

DONE DEAL! Simon Gustafson verruilt Feyenoord voor FC Utrecht en tekent in de Domstad een contract tot medio 2022. (Foto via @fc_utrecht) #fcutrecht #feyenoord #utrecht #simongustafson #gustafson #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

De club van trainer Jean-Paul de Jong zag eerder deze week Zakaria Labyad voor zeven miljoen euro naar Ajax vertrekken, waardoor het de financiële armslag heeft om zaken te doen met Feyenoord. Gustafson vormt de derde aanwinst van FC Utrecht in de afgelopen paar dagen. Nadat onlangs Joris van Overeem al werd overgenomen van AZ, versterkte de club zich woensdag ook met Werder Bremen-verdediger Leon Guwara.

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam is opgetogen over de nieuwe aanwinst: "Met Simon halen we een speler in huis die over bijzonder veel kwaliteit beschikt. Hij heeft de kwaliteiten om beslissend te zijn in wedstrijden met zijn scorend vermogen en creativiteit. Simon is een rasvoetballer, die na een sterk seizoen bij Roda JC zichzelf graag wil bewijzen en doorontwikkelen bij FC Utrecht. We zijn ervan overtuigd dat Simon voor ons een meerwaarde is en kijken met veel vertrouwen uit naar de samenwerking."

Een goede aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties