Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht slaat toe bij AS Monaco en contracteert Frans talent

Laatste update:

"Vanuit ons Franse netwerk is Zineddine bij ons op de radar gekomen", verklaart directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. "Hij heeft op onze trainers en scouts indruk gemaakt tijdens zijn stages in Utrecht en toonde zich een speler die sterk is aan de bal en een goed gevoel heeft voor het kiezen van de juiste positie in het veld."

"Zineddine is een intelligente speler, die het spel fantastisch leest", vervolgt Zuidam zijn relaas over de kersverse aanwinst uit Frankrijk. "Hij beschikt over een goede steekpass en behoudt op het veld het overzicht. We zijn overtuigd van zijn potentie en gaan er alles aan doen hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen."

Bourebaba stelt zichzelf voor de camera van FC Utrecht TV kort voor aan de supporters van zijn nieuwe werkgever. "Mijn sterke speleigenschappen zijn mijn techniek en mijn spelinzicht. Ik heb voor FC Utrecht gekozen omdat er heel veel mogelijkheden zijn. Ik heb verschillende doelen om te bereiken. Individueel, maar zeker ook als team, als collectief. Ik denk dat er mooie dingen te wachten staan hier."

Gaat Zineddine Bourebaba slagen bij FC Utrecht?

Meer nieuws

Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
17
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
5
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
13
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties