Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht sluit heerlijke week af met tweede competitiezege op rij

Laatste update:

De eerste helft in de Galgenwaard was qua veldspel van een bedenkelijk niveau, maar dat maakte beide ploegen goed door erop los te scoren. De 0-1 van Thomas Agyepong, na achttien minuten spelen, stond min of meer symbool voor de wedstrijd. Het schot van de jonge aanvaller was verre van geweldig, maar verdween door matig ingrijpen van Robbin Ruiter toch in de verre hoek. De 0-1 hield niet lang stand: ruim tien minuten later schoot Timo Letschert uit een hoekschop van dichtbij de gelijkmaker binnen.

Een fout van Joël Drommel leidde zeven minuten voor rust tot een voorsprong voor de thuisploeg. De goalie van FC Twente wierp de bal in de voeten van Yassine Ayoub, waardoor FC Utrecht snel kon oprukken. Uiteindelijk was het Sean Klaiber die het leer van dichtbij via de paal binnen kon schieten. Een gebrek aan concentratie na die 2-1 kostte de thuisploeg daarna opnieuw de kop. Vanaf de aftrap zocht Twente de aanval en uiteindelijk was het Hakim Ziyech die de bal met behulp van een tegenstander tegen de touwen schoot.

De gasten uit Enschede gingen na de pauze op zoek naar de voorsprong en kregen een aantal kleine mogelijkheden. Van FC Utrecht werd in de eerste twintig minuten na de hervatting weinig vernomen, maar de gastheren toonden zich opnieuw zeer efficiënt. Bart Ramselaar vond Nacer Barazite, die aan de aandacht van zijn bewakers ontsnapte en de bal achteloos over Drommel heen in het doel wipte. Niet veel later raakte hij ook nog steenhard de buitenkant van de paal. Felipe Gutiérrez had daartussenin de mogelijkheid om er 3-3 van te maken, maar de Chileen kwam een teenlengte tekort om een voorzet van Ziyech te verzilveren.

Beide ploegen kregen in de slotfase tal van kansen om de score verder uit te bouwen dan wel om te draaien. Zo had Sébastien Haller na een overstapje van Barazite de 4-2 op zijn schoen en liet Jari Oosterwijk aan de overkant van het veld een enorme kopkans liggen. Haller maakte in de slotfase alsnog een eind aan de onzekerheid voor de thuisfans. Na een overtreding in de zestien op Letschert mocht de Franse spits aanleggen van elf meter. Hij maakte daarbij geen fout: 4-2.

-

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
27
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
9
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties