Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BBC gaat de mist in met tonen van blote billen Oranje-international op tv

Laatste update:

De Engelse televisiezender ging dinsdagavond de mist in voorafgaand aan de EK-wedstrijd tussen Roemenië en Nederland (0-3). De BBC zond beelden vanuit de kleedkamer uit en plots waren er per ongeluk blote billen van een Oranje-international te zien.

Op het moment dat presentator Gary Lineker bezig was met het voorbeschouwen op de achtste finale van Oranje kwam de kleedkamer van het Nederlands elftal in beeld. Technisch directeur Nigel de Jong loopt door de kleedkamer. Wie goed oplet, ziet dat achter hem een speler van het Nederlands elftal net zijn onderbroek uittrekt.

Om welke Oranje-international het gaat, is niet helemaal duidelijk te zien. De Engelse komiek David Baddiel toonde zich alert en deelde het fragment op X.

"Ik denk niet dat ze in de kleedkamer van Nederland moeten filmen, tenzij ze in de achtergrond Nederlandse billen willen?", schrijft hij met een knipoog bij de video.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Nederland - Turkije
0
Steven Bergwijn is op tijd fit en staat opnieuw in de basis bij Nederlands elfta
22
Saka redt Engeland met late treffer tegen Zwitserland: opnieuw verlenging in
7
Medefans spuwen gal over Oranje-supporter: 'Klaphark, wat een sneuneus is dit!'
10
Turkse fans botsen door wolvengroet met politie in Berlijn, die keihard ingrijpt
39
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
41

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties