Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht stapt tegen Lech Poznan als morele winnaar van het veld

Laatste update:

Lech Poznan was in de eerste twintig minuten sterker, terwijl een geduldig en beheerst spelend FC Utrecht op zijn kansen wachtte. Het team van Erik ten Hag nam daarna ietwat meer initiatief en dat zorgde voor het eerste gevaar. Willem Janssen kopte net naast, maar de arbiter floot sowieso af vanwege een duwfout.

Het spel in De Galgenwaard ging op en neer, en uiteindelijk was het FC Utrecht dat in de slotminuten voor rust wat meer aandrong. Een hard schot van Zakaria Labyad, op aangeven van Sean Klaiber, smoorde in de defensie van Lech Poznan en doelman Matus Putnocky tikte op slag van rust een inzet van Labyad naast zijn doel.

FC Utrecht en Lech Poznan gaven elkaar ook na rust geen duimbreed toe. Twintig minuten voor tijd kwam de thuisploeg met de schrik vrij. David Jensen redde knap op een kopbal uit een hoekschop, waarna Christian Gytkjaer vervolgens werd afgevlagd wegens buitenspel. In de slotfase kwamen de Domstedelingen er niet meer uit, maar Lech Poznan slaagde er niet in om de bal achter Jensen te krijgen. Het team van Ten Hag weet dat de Polen over een week alleen baat hebben bij een overwinning.

-
Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet een oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
11
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties