Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht stelt succescoach uit Keuken Kampioen Divisie aan als assistent

Laatste update:

In Eindhoven kende Penders kende twee succesvolle jaren. De coach leidde zijn ploeg in beide seizoenen naar de Kampioen Kampioen Play-Offs en werd zelf tweemaal genomineerd voor de Rinus Michels Award. Eindhoven neemt dan ook met pijn in het hart afscheid van Penders. "We hadden goede hoop dat Rob nog een seizoen als hoofdtrainer voor onze groep zou staan, maar dit is een mooie kans. Een kans die wij hem van harte gunnen", zegt Scheepers.

Penders legt zelf uit waarom hij vertrekt. "Ik ben FC Eindhoven enorm dankbaar voor de kans die zij mij geboden hebben. Ik kreeg hier de ruimte en tijd om mezelf, de staf en het team te ontwikkelen. In een hele fijne omgeving maakte ik als hoofdtrainer kennis met het betaalde voetbal en zijn we samen tot hele mooie resultaten gekomen. Nu is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben overtuigd dat de club deze lijn de komende jaren kan doorzetten."

FC Utrecht is in zijn nopjes met de komst van Penders. "We hadden Rob al een tijdje in het vizier", zegt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite. "Met meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal op zijn naam heeft hij een goed gevulde rugzak met voetbalervaring. Tevens heeft Rob in zijn afgelopen twee seizoenen bij FC Eindhoven bewezen een uitstekende trainer te zijn." Utrecht hoopt op korte termijn ook Willem Janssen toe te voegen aan de staf. De oud-verdediger van de club is nu technisch manager bij VVV-Venlo, maar zou in Utrecht assistent-coach worden.

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
14
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
294

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties