Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht strikt Indonesisch talent met 20 goals in 20 jeugdinterlands

Laatste update:

"Bagus is een creatieve en technisch vaardige speler, met een goede dribbel", verklaart technisch directeur Jordy Zuidam vrijdag de komst van Kahfi in een reactie op de clubsite. "Hij heeft in clubverband en bij de nationale jeugdteams van Indonesië bewezen dat hij over scorend vermogen beschikt. Voor Bagus is de stap van Indonesië naar Europa een grote. De komende periode laten wij hem daarom acclimatiseren in onze Onder 18-ploeg. Daar kan hij zich aanpassen en integreren in ons programma. We gaan er alles aan doen om Bagus bij ons verder te ontwikkelen en zien daar kansen in."

Kahfi kwam in Indonesië uit voor verschillende clubs en was daarnaast een vertrouwd gezicht in diverse jeugdteams op nationaal niveau. Namens Indonesië Onder-16 kwam de kersverse aanwinst van FC Utrecht tot zestien doelpunten in vijftien wedstrijden. In vijf optredens in Indonesië Onder-19 wist Kahfi viermaal het net te vinden. Zijn verbintenis bij PS Barito Putera liep door tot 31 december 2021. Over een eventuele transfersom worden door FC Utrecht geen mededelingen gedaan.

De jonge aanvaller is verguld met zijn overstap richting FC Utrecht: "Ik ben erg gelukkig met mijn contract bij deze club. Het is een heel grote club met heel grote ambities en ik kan letterlijk niet wachten om hier deel van uit te gaan maken", zo schrijft de dolenthousiaste Kahfi vrijdag in een bericht op Instagram, met daarbij een foto van hem in het shirt van FC Utrecht. Kahfi is een zeer populaire speler in Indonesië en op Instagram wordt hij inmiddels gevolgd door ruim een half miljoen volgers.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door KRIBO (@baguskahfiii)

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Engelse Premier League-cub probeert Farioli-deal te kapen'
0
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties