Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht strikt sponsor Bayern München en presenteert jubileumshirt

Laatste update:

T-Mobile is eveneens verbonden aan Bayern München. Over sponsorbedragen worden overigens geen mededelingen gedaan. De naam van de nieuwe sponsor prijkt op de voorkant van het shirt en aan de zijkant is de Domtoren zichtbaar. Volgens FC Utrecht gaat met de komst van T-Mobile een grote wens in vervulling: de terugkeer van de spelersnamen op de achterkant van de wedstrijdshirts. Het shirt heeft een witte baan en rode mouwen. De broek en de kousen zijn ook rood, zo voegt FC Utrecht daaraan toe.

T-Mobile, dat afgelopen seizoen al als rugsponsor aan FC Utrecht was verbonden, gaat een meerjarige samenwerking aan met de Domstedelingen. "Het is geweldig voor het Nederlandse voetbal dat dergelijke grote merken instappen, juist in deze onzekere tijden", jubelt algemeen directeur Thijs van Es. "Dat geeft een boost aan onze organisatie. Het toonaangevend partnership is ook schitterend nieuws voor al onze supporters die de afgelopen tijd hebben laten zien achter ons te staan. We zijn enorm trots dat beide aansprekende merken elkaar verder gaan versterken."

FC Utrecht heeft met T-Mobile gelijk een innovatiepartner. Van Es geeft tegenover De Telegraaf meteen een voorbeeld. "Bijvoorbeeld door het verbeteren van de beleving in het stadion voor onze supporters, met augmented en virtual reality Dat wil zeggen dat er straks via de camera's van smartphones statistieken van spelers te zien zijn tijdens een duel of dat bezoekers vanuit verschillende cameraposities dan de plek waarop zij zitten naar het duel kunnen kijken. Met de ontwikkeling van 5G en alles eromheen, is er op dat vlak enorm veel perspectief." De kans is aanwezig dat hierover van gedachte wordt gewisseld met Bayern. "Bij Bayern zullen verschillende onderwerpen al aanwezig zijn. We zullen kijken naar wat er daar al is en hoe wij dat hier naartoe kunnen brengen."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties