Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht verliest eerste wedstrijd zonder De Jong van promovendus

Laatste update:

Doordat Dick Advocaat pas aankomende week aan zijn nieuwe klus begint werden de honneurs zondag waargenomen door Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys en de twee moesten toekijken hoe de eerste kans in de Galgenwaard voor FC Emmen was. Ben Moussa mocht na een kleine tien minuten spelen uithalen, maar zag zijn poging over de goal van doelman David Jensen heen gaan. FC Utrecht liet zich daarna ook in aanvallend opzicht zien en na een eerste voorzichtige poging van Simon Gustafson lag de bal er na twaalf minuten spelen via Van de Streek in.

De middenvelder zette zo zijn honderdste wedstrijd in de Eredivisie luister bij, maar kon niet lang genieten van zijn jubileum. Dik vijf minuten voor de rust moest hij namelijk na een botsing met keeper Kjell Scherpen met een brancard van het veld af en dat was niet de enige domper die Utrecht in de slotfase van de eerste helft te verwerken kreeg. Een harde charge op Glenn Bijl leverde Emanuelson een directe rode kaart op en de thuisploeg wist dat het de gehele tweede helft met een man minder stand moest zien te houden.

Luciano Slagveer nam vlak na rust de gelijkmaker voor zijn rekening.

Emmen liet zich voor de rust al zien via Caner Cavlan en Luciano Slagveer en ging daar na de thee mee door. Vijf minuten na de hervatting van de wedstrijd mocht laatstgenoemde namelijk opstomen en zijn uithaal van een paar meter buiten de zestien was Jensen te machtig. Ondanks de ondertalsituatie waarmee Utrecht de gehele tweede helft om moest zien te gaan leek de thuisploeg de wedstrijd in de laatste twintig minuten toch weer voorzichtig naar zich toe te trekken.

Oussama Tannane had met nog negentien minuten op de klok de 2-1 op zijn schoen, maar zijn poging werd door Scherpen gekeerd. Een paar minuten later moest de doelman opnieuw ingrijpen op een kopbal van Timo Letschert, terwijl Willem Janssen uit de daaropvolgende corner naast kopte. De toegenomen druk van Utrecht ten spijt, was het echter toch Emmen dat met de volle buit aan de haal ging. Een geweldige uithaal van Bijl met nog een klein kwartier te gaan kon niet meer worden gestopt door Jensen en Utrecht slaagde er in de slotfase niet meer in om langszij te komen.

-
Vind jij dat FC Emmen het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties