Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht versterkt zich met 'man van vier miljoen euro' Pontus Almqvist

Laatste update:

Na het wegvallen van Henk Veerman en Naoki Maeda wegens blessureleed was FC Utrecht op zoek naar een nieuwe impuls in de voorhoede. Eerder deze week meldden Zweedse media al dat Almqvist, 22 jaar, zijn keuze voor Utrecht al had gemaakt. De linksbenige aanvaller maakt het seizoen af in Nederland; wat er na het seizoen gebeurt, is op dit moment nog ongewis.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Pontus Almqvist (@almqvistarn)

"Pontus is een supersnelle aanvaller die veel diepte in zijn spel heeft", reageert technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite. "Hij is een buitenspeler die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. Een echte dribbelaar, goed in de één-tegen-één. Een aanvaller die speelt met veel energie en werklust. We zijn blij dat we hem aan het team toe kunnen voegen."

FC Utrecht informeerde ook naar de mogelijkheid om Gyrano Kerk tijdelijk weer in de armen te sluiten, maar zijn terugkeer was onrealistisch. De aanvaller maakte vorig jaar zomer de overstap naar Lokomotiv Moskou. FK Rostov betaalde IFK Norrköping in oktober 2020 een bedrag van vier miljoen euro voor Almqvist, die een contract voor vijf jaar tekende en in Rusland tot basiskracht uitgegroeide. Net als de andere buitenlandse spelers van Rostov besloot hij na de invasie van Rusland in Oekraïne terug te keren naar zijn vaderland.

Meer nieuws

Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
88
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
9
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
4
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
2
'Alle spelers van Ajax die Real Madrid versloegen zijn mislukt, allemaal'
79

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties