Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Utrecht wijst eerste bod van Feyenoord op Amrabat af'

Laatste update:

"Van Geel heeft de reputatie dat hij in eerste instantie laag inzet als hij spelers naar de Kuip wil halen. Maar hij kent de wensen van trainer Giovanni van Bronckhorst en de verwachting is dat beide clubs elkaar eerdaags ergens in het midden tegenkomen", zo valt er in de krant te lezen. Het is onduidelijk hoeveel de Domstedelingen precies verlangen voor Amrabat, maar verslaggever Mikos Gouka zei eerder te verwachten dat hij vier tot vijf miljoen euro kost.

De twintigjarige Amrabat heeft een sterk seizoen achter de rug. Hij speelde 38 officiële wedstrijden voor FC Utrecht en kwam daarin tot één doelpunt én zeven assists en werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko. Hij heeft nog een contract tot 2018 dat door een optie met een jaar verlengd kan worden, maar het is geen geheim dat Amrabat graag naar De Kuip wil. Hij heeft immers meerdere keren laten doorschemeren Feyenoord een interessante optie te vinden.

"Het is een schitterende club, de ideale stap. Daar draai ik niet omheen. Maar er is nog niets getekend. Ik heb zelfs nog met niemand van Feyenoord of een andere club gesproken", zei Amrabat eind mei nog in een interview met de NOS. ". Feyenoord heeft zich nog niet gemeld. Niet bij de club en niet bij mij of mijn management. En ik mag niet liegen, want ik ben aan het vasten."

Denk jij dat Sofyan Amrabat naar Feyenoord gaat?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties