Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht wint en bouwt ongeslagen reeks uit naar negen duels

Laatste update:

FC Utrecht was in de eerste helft de bovenliggende partij. In de eerste dertig minuten slaagde Heracles er met een vijfmansdefensie in om de ploeg van Ten Hag van zich af te houden. Het creëren van een gevaarlijke counter was echter niet aan het team van John Stegeman besteed. De openingstreffer van FC Utrecht, na iets meer dan een half uur spelen, kwam enigszins gelukkig tot stand.

Een corner van Yassin Ayoub werd geschampt door Willem Janssen, waardoor de bal op het hoofd van Te Wierik belandde. De verdediger zorgde ervoor dat het leer achter Bram Castro terechtkwam. FC Utrecht had tot aan de rust nog diverse kansen op de 2-0, via onder meer Nacer Barazite en Sébastien Haller. Op slag van rust probeerde Ramon Leeuwin via een omhaal te scoren, maar Castro redde fraai.

In de tweede helft koos Stegeman toch voor een andere speelwijze, en werd Robin Pröpper vervangen door Brandley Kuwas. Het bezoek uit Almelo had mede dankzij de inbreng van de aanvaller uitzicht op de 1-1. De kansen waren echter niet aan Samuel Armenteros en Brahim Darri besteed.

In de laatste twintig minuten kon het duel alle kanten op. Haller miste een goede kans op de 2-0 en een fantastisch schot van Robin Gosens werd door David Jensen op formidabele wijze, via de lat, onschadelijk gemaakt. Vijf minuten voor het einde besliste Haller de wedstrijd. Na een duel met Te Wierik ging de Fransman naar de grond en benutte hij zelf de elfmetertrap: 2-0. Vlak voor tijd was er een rode kaart voor Heracles. Tim Breukers haalde de doorgebroken Richairo Zivkovic neer en kon gaan douchen.

Eredivisie
FC Utrecht
2 - 0
Heracles Almelo
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
13
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties