Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht wint onder toeziend oog van Elia én met nieuwe trainer

Laatste update:

Veel slechter had de oefenwedstrijd voor Heerenveen niet kunnen beginnen. In de achtste minuut zette FC Utrecht een vlotte aanval op aan de linkerflank, die na een fraaie hakbal van Simon Gustafson en een handige pass van Adrián Dalmau met de buitenkant van de voet resulteerde in een gekraakt schot van Django Warmerdam. In de rebound schoot Warmerdam alsnog de 1-0 achter Erwin Mulder.

Kort daarna dacht FC Utrecht op 2-0 te komen, toen Othman Boussaid scoorde na voorbereidend werk van Sean Klaiber en Gustafson. Arbiter Bas Nijhuis zette echter een streep door dat doelpunt vanwege een vermeende buitenspelsituatie. Halverwege de eerste helft wist FC Utrecht de marge toch nog te verdubbelen. Gustafson drong na een pass van Dalmau tussen Joaquín Fernández en Ibrahim Dresevic door en schoot van dichtbij raak.

Negen minuten voor de pauze werd de schade voor Heerenveen nog groter. Na een afgemeten voorzet van Warmerdam werkte Dalmau van dichtbij de 3-0 binnen. Toch deden de bezoekers nog iets terug: Rami Hajal kopte raak uit een hoekschop, met de eerste serieuze doelpoging van Heerenveen: 3-1.

De ruststand leek lange tijd ook de eindstand te worden, daar beide partijen na rust niet in staat leken om te scoren. De eerste grote kans was voor invaller Mohammed Mallahi, die ruim een kwartier voor tijd zijn schot net voorlangs zag gaan. Zes minuten voor tijd, toen het inmiddels was gaan stortregenen in Utrecht, was het toch raak: een hard schot van Gyrano Kerk ging precies door de benen van Mulder.

FC Utrecht herstelde zich zo van de ruime nederlaag (5-1) van vorige week bij Ajax. Eerder in de voorbereiding won de ploeg van John van den Brom wel van AZ (1-0). Voor Heerenveen betekende het de vierde nederlaag in evenzoveel oefenduels. Afgelopen zaterdag leden de Friezen een pijnlijke nederlaag bij De Graafschap (5-1) en ook Vitesse (1-2) en NAC Breda (1-0) waren eerder te sterk.

-
Welke club zal komend seizoen hoger eindigen in de Eredivisie?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties