Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht wint ruim van Heracles en wacht op uitslag in Arnhem

Laatste update:

De eerste noemenswaardige gebeurtenissen in de Galgenwaard vonden plaats na een minuut of twintig spelen, toen Riechedly Bazoer met een enkelblessure naar de kant moest en Heracles bijna scoorde in de tijd dat de thuisploeg met tien man speelde. Een slechte terugspeelbal van Rico Strieder werd opgepikt door Adrián Dalmau, die echter te slordig was in de afwerking. Met Jean-Christophe Bahebeck als vervanger van Bazoer binnen de lijnen kreeg ook FC Utrecht een goede kans via Othman Boussaid, maar zijn inzet werd uiteindelijk geblokt door een tegenstander. In de fase daarop golfde het spel tijdens een korte opleving op en neer en Janis Blaswich moest alles uit de kast trekken om een eigen doelpunt van Tim Breukers te voorkomen.

Aan de overkant liet ook David Jensen zich gelden door een poging van Brandley Kuwas uit de kruising te tikken, terwijl hij eveneens een antwoord had op een niet al te gevaarlijke poging van Dalmau. Advocaat besloot daarop in de rust zijn tweede wissel van de wedstrijd toe te passen door Boussaid te vervangen door Lukas Görtler. Met de Duitser binnen de lijnen grepen de Domstedelingen dik tien minuten na de onderbreking een beslissende voorsprong toen Cyriel Dessers in de zestien werd neergelegd door Dario van den Buijs.

Arbiter Allard Lindhout wees daarop gedecideerd naar de stip waarna Simon Gustafson zijn vierde strafschop tegen Heracles van het seizoen binnenschoot. FC Utrecht leek zich daarna vooral bezig te gaan houden met het verdedigen van de voorsprong, maar sloeg in de slotfase toch nog tweemaal toe. De bal belandde met nog tien minuten op de klok na een snelle uitbraak via Mark van der Maarel en de hak van Gustafson bij invaller Bahebeck en voor de Fransman was het een klein kunstje om de 2-0 binnen te schuiven. In de blessuretijd schoot hij ook zijn tweede goal van de avond achter Blaswich.

-
Denk jij dat FC Utrecht de play-offs gaat winnen?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
9
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
9
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
19
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
39
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties