Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht wordt afgetroefd door competitiegenoot en grijpt naast Van Hecke

Laatste update:

De transfer van Van Hecke naar Brighton zit al geruime tijd in de pijplijn. Volgens het Algemeen Dagblad betaalt de Premier League-club 'meer dan twee miljoen euro' voor de twintigjarige centrumverdediger; BN DeStem repte vorige week over een transfersom van maximaal drie miljoen euro. Van Hecke lijkt hoe dan ook bezig aan zijn laatste dagen als speler van NAC en zal komend seizoen ervaring gaan opdoen in de Eredivisie.

FC Utrecht had aanvankelijk de beste papieren om de jongeling voor één seizoen te huren van Brighton, maar de Domstedelingen lijken te zijn afgetroefd door sc Heerenveen. Bij de Friese club wordt Van Heck de opvolger van Sven Botman, die vorig seizoen werd gehuurd van Ajax en uiteindelijk dankzij zijn sterke spel voor Heerenveen een transfer naar het Franse Lille OSC verdiende. Heerenveen zal binnenkort overigens ook de komst van Pawel Bochniewicz wereldkundig maken, een 24-jarige Poolse centrumverdediger die nu nog in Polen speelt voor Górnik Zabrze.

Waar het Algemeen Dagblad stelt dat Van Hecke 'verrassend' voor Heerenveen kiest, daar stelt verslaggever Jeroen Kapteijns van De Telegraaf dat FC Utrecht afziet van het huren van de stopper 'om de ontwikkeling van Tommy St. Jago niet te blokkeren'. St. Jago is een twintigjarige jeugdexponent van de club die vorig seizoen 21 wedstrijden speelde in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties