Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam draait en geeft 'opvliegend typetje' vierde kans: 'Gouden ventje'

Laatste update:

Volendam start over een kleine anderhalve week de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nadat Ould-Chikh in april voor de derde keer uit de selectie werd gezet, kondigde Van Leeuwen aan dat er in de zomer zou worden gezocht naar een 'oplossing die het beste is voor beide partijen'. De bestuurder geeft nu aan dat Ould-Chikh een nieuwe kans krijgt. "Hij moet leren van zijn fouten. Het zijn bij hem kleine dingen die zich opstapelen en dan groeit de irritatie." Wat de precieze redenen achter de schorsingen waren, is niet geheel duidelijk. Wel ontkende Ould-Chick tegenover Voetbalzone dat er iets waar was van de berichten dat het tot een handgemeen kwam met Matthias Kohler, de toenmalige assistent-trainer die het komende seizoen de eindverantwoordelijke is. Hij volgt Wim Jonk op, die technisch manager wordt bij de club.

Ould-Chikh staat nog tot medio 2025 onder contract bij de club. Om kans te houden die verbintenis uit te dienen, vraagt Volendam om een verbeterde houding bij de 25-jarige linkspoot. "Hij moet daar mee leren omgaan", vervolgt Van Leeuwen. "Want zoals Wim Jonk zegt: 'Dit is profvoetbal.' Bilal moet weer laten zien wat hij kan en nog beter, want het is een gouden ventje." Jonk stelde na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (3-1) een haat-liefdeverhouding met Ould-Chikh te hebben en noemde hem een 'opvliegend typetje'. Enkele weken later, toen de derde schorsing een feit werd, leek Jonk even klaar te zijn met zijn speler. "We hebben van de week maar weer eens een goed gesprek met elkaar en dan zien we daarna wel hoe het verder moet", verzuchtte hij in april tegenover het Noordhollands Dagblad.

Carel Eiting
Hoe de selectie van het Andere Oranje er komend seizoen uitziet, is vanzelfsprekend nog niet geheel duidelijk. Met name Carel Eiting ligt goed in de markt. "Er is ongetwijfeld interesse, maar ik weet verder van niks", zegt Van Leeuwen. "Carel is bij Volendam gekomen met het idee dat Volendam een springplank is. Het zou daarom gek zijn als we een overgang blokkeren. Alleen zijn de voorwaarden heel belangrijk. En wanneer het gebeurt, weten we niet. Ik hoop niet komend seizoen." De aanvoerder staat nog tot medio 2024 onder contract. Wel is er een optie opgenomen in zijn verbintenis om de samenwerking met een seizoen te verlengen.

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties