Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten

Laatste update:

De huurdeal van Bella-Kotchap kan gerust als uiterst teleurstellend worden beschouwd. De verdediger werd vorig jaar op de slotdag van de transferwindow overgeheveld van Southampton, maar een gelukkig huwelijk werd het nooit.

De voorkeur van PSV ging in eerste instantie uit naar Zeno Debast, maar toen bleek dat Anderlecht een flinke transfersom wilde voor de jonge verdediger, schakelde technisch directeur Earnest Stewart op het allerlaatste moment door naar Bella-Kotchap.

Bella-Kotchap werd gehaald voor het hart van de defensie, maar moest toezien hoe trainer Peter Bosz in de meeste gevallen voor André Ramalho koos. PSV wil bovendien door met de Braziliaan, die een voorstel in beraad heeft.

Clutwatcher Rik Elfrink spreekt in het Eindhovens Dagblad van een 'miljoenenstrop' voor PSV, daar met de deal zo'n drie à vier miljoen euro was gemoeid. Eerder werd al bekend dat Bella-Kotchap na dit seizoen terugkeert bij Southampton.

Door uiteenlopende blessures kwam de mandekker dit seizoen slechts zes keer in actie namens PSV, waarvan twee keer in de Champions League. Drie keer mocht hij opdraven bij het beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie.

Southampton, de eigenlijke werkgever van Bella-Kotchap, dingt nog mee om promotie naar de Premier League. De degradant van afgelopen seizoen staat momenteel vierde in de Championship, wat recht geeft op het spelen van play-offs.

Meer nieuws

Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
36
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
8
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
10
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
17
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties