Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Volendam ontvangt bod van liefst 2,3 miljoen: sterkhouder lijkt onhoudbaar

Laatste update:

Eerder deze week meldde Voetbal International dat Volendam een vorig bod op Mbuyamba, van 1,6 miljoen euro, af heeft gewezen. De mandekker zelf zou ondertussen wel al een akkoord hebben bereikt met de club van trainer Andrea Pirlo, maar nu moeten beide clubs er dus nog uit zien te komen. Mbuyamba staat nog tot medio 2025 onder contract in Noord-Holland. Transfermarkt schat zijn waarde momenteel op twee miljoen euro.

Na het eerdere bod op Mbuyamba was Volendam zelfs niet bereid om in gesprek te gaan met Sampdoria, en dat stoort zowel de verdediger als de Italiaanse club, volgens De Telegraaf. Zelf heeft Mbuyamba aangegeven bij technisch directeur Jasper van Leeuwen dat hij graag naar Sampdoria wil, waardoor het nu dus afwachten is hoe de Palingboeren reageren op dit meest recente bod van 2,3 miljoen euro.

De rechtspoot komt uit de jeugd van MVV Maastricht, maar liet Limburg in de zomer van 2019 achter zich voor een transfer naar de jeugdopleiding van Barcelona, dat drie ton voor zijn diensten betaalde. Een jaar later vertrok Mbuyamba transfervrij naar Chelsea. Daar kwam de Nederlands jeugdinternational tot 33 optredens in 2 jaar. Afgelopen zomer vertrok hij voor een onbekend bedrag naar Volendam. Mbuyamba kwam tot dertig optredens namens het Andere Oranje, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en één assist.

Waar denk jij dat Xavier Mbuyamba komend seizoen speelt?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties