Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam schiet maar weinig op met gestolen punt in Zwolle

Laatste update:

Johnny Jansen voerde bij de thuisploeg twee wijzigingen door ten opzichte van het verloren duel met sc Heerenveen (2-0) in de vorige speelronde. Jasper Schendelaar keerde terug onder de lat en dus moest Mike Hauptmeijer weer toekijken. Tevens kreeg Davy van den Berg zijn basisplek terug, waardoor Eliano Reijnders naar de bank werd verwezen.

Bij de bezoekers was er één verandering ten opzichte van de nederlaag tegen NEC vorige week (2-5). Deron Payne startte als rechtsback door de afwezigheid van George Cox.

Al vroeg in het duel werd PEC gevaarlijk. Een hoge voorzet werd door Bram van Polen opnieuw voor het doel gebracht, waarna Silvester van der Water kon afwerken. Hij raakte de bal verkeerd, maar zijn inzet werd toch gevaarlijk en belandde op de paal.

Niet veel later was het wederom de ontvangende ploeg die dreigend was. Clubtopscorer Lennart Thy kon van dichtbij afwerken, maar zijn poging ging over het doel van Mio Backhaus. Enkele minuten voor rust dacht de Duitse spits alsnog de ban te breken, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Volendam had voor de theepauze weinig in te brengen in het MAC3PARK stadion.

In het tweede bedrijf verdween de 0-0 tussenstand wél van het scorebord en het eerste doelpunt bleek een huzarenstukje. Van vlak buiten de zestien mocht Van den Berg aanleggen middels een vrije trap. Het publiek klonk uiterst hoopvol en de middenvelder maakte de verwachtingen absoluut waar. Zijn inzet belandde in de verre kruising: 1-0.

PEC had ook in de tweede helft maar weinig te vrezen van het aanvallend onmachtige Volendam. Alles leek erop dat de palingboeren afstevenden op de zevende nederlaag in negen wedstrijden, maar in minuut zeventig kwam Volendam uit het niets langszij. Een hoekschop belandde via de kluts bij Damon Mirani, die al frommelend binnen wist te werken: 1-1.

Zo zat er plotseling een punt in voor degradatiekandidaat Volendam. In de blessuretijd leek het dit alsnog weg te geven door een treffer van invaller Apostolos Vellios, maar de goal van de Griek werd afgekeurd wegens buitenspel. Zo werden de punten alsnog gedeeld.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties