Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Volendam slaat cruciale slag met nieuwe handtekening Wim Jonk

Laatste update:

Met de aangekondigde contractverlenging maakt Jonk volgens Volendam een belofte waar die hij na het behalen van de promotie deed aan de club. Jonk toont zich ambitieus in zijn reactie op het besluit. "De Eredivisie gaat niet alleen veel meer vragen van onze spelers en staf. Ook de club als geheel moet stappen zetten, maar dat is logisch met een meerjarenplan. Ook bestuurslid technische zaken Hans Bond is blij met het aanblijven van de succescoach. "Ik ben verheugd dat we de koers die we drie jaar geleden hebben ingezet kunnen voortzetten."

Meer: Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam

Die stijgende lijn werd in 2019 ingezet toen Jonk voor twee jaar werd vastgelegd als nieuwe trainer, nadat Volendam dat jaar als zestiende eindigde in de Keuken Kampioen Divisie. De weg omhoog betekende een professionalisering van de volksclub. Jonk implementeerde onder meer een aantal specialisten in zijn staf, zoals assistent Matthias Kohler, hoofd performance Freek de Boer en techniektrainer Michel Hordijk, die ook allen hun contract verlengde tot medio 2023 om samen met Jonk aan het Eredivisie-seizoen te beginnen.

Begin 2021 berichtte Trouw al dat 'project Jonk' vruchten afwierp. De begroting steeg dat seizoen van 5 naar 5,8 miljoen eurp, Volendam maakte kenbaar af te willen stappen van kunstgras en later dat jaar brak het transferrecord van de club toen Micky van de Ven voor 3,5 miljoen verkaste naar VfL Wolfsburg. Afgelopen seizoen werden de investeringen beloond met een tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie en de gerealiseerde promotie met Jonk aan het roer. "Dat komt wel goed", zei hij onlangs over een contractverlenging.

Vriendschappelijke wedstrijden
FC Volendam
3 - 2
Racing Genk

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
5
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
7
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties