Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Volendam wint op bijzonder emotionele avond in Deventer

Laatste update:

De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie stond voor afgelopen zondag op het programma, maar werd toen afgelast omdat het veld gedeeltelijk bevroren was. Dinsdagavond was het veld wel goed bespeelbaar en had Volendam in de eerste helft licht de overhand. Vijf minuten voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong via Boy Deul. De aanvaller profiteerde van een moment van onoplettendheid bij de thuisploeg, pikte de bal op en haalde hard uit: 0-1.

Na rust trok Go Ahead Eagles de wedstrijd wat meer naar zich toe. Na ruim een uur spelen leidde dit tot de gelijkmaker van Wout Droste. De verdediger kwam door tot in het strafschopgebied en haalde de trekker over. Ondanks dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en Volendam weinig meer had in te brengen, waren het de bezoekers die scoorden. Op aangeven van Deul kopte de Italiaanse aanvaller Samuele Mulattieri raak bij de tweede paal.

In de slotfase ging Go Ahead nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Volendam kwam onder druk te staan, maar hield stand en liep diep in blessuretijd zelfs nog uit naar een 1-3 overwinning. Vlak voor tijd bepaalde Mulattieri met zijn tweede van de avond voor de eindstand. Door de overwinning komt de ploeg van Jonk op 37 punten, een punt minder dan nummer zes Go Ahead Eagles.

-

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
0
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties