Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Zwolle wint de op valreep, zestienjarige B-junior redt Willem II

Laatste update:

FC Zwolle - Almere City FC 3-2
FC Zwolle had het heel moeilijk met Almere City. De bezoekers kwamen binnen het kwartier al op 0-2 via Luca Nijholt en Thijs Sluijter. Het team van coach Art Langer herstelde zich daarna sterk en speelde vol op de aanval. Vlak voor rust zorgde Nassir Maachi voor de aansluitingstreffer. In de tweede helft kregen Leroy Resodihardjo en Dion Malone rood, waarna FC Zwolle tegen negen man makkelijker tot scoren kwam. Dankzij debutant Ruud ter Heide en Arne Slot won de thuisploeg met 3-2.

Telstar - Fortuna Sittard 2-1
Fortuna Sittard is onder het bewind van de nieuwe trainer Tini Ruijs nog weinig opgeschoten. Na de 0-0 van vorige week tegen SC Cambuur, verloor men vrijdag in Noord-Holland. Twee blunders in het laatste kwartier voor rust waren debet aan de nederlaag. Kevin Brands en Johan Plat profiteerden. Harrie Gommans miste een kwartier voor tijd een penalty namens de bezoekers. De treffer van Kevin Diaz, drie minuten in blessuretijd, kwam veel te laat.

FC Emmen - AGOVV Apeldoorn 1-0
Een doelpunt van Kay Velda, een fraaie volley in de negentiende minuut, gaf de doorslag in Emmen. Daarna was AGOVV de weg even kwijt en kon de thuisclub bijna doordrukken. Na de hervatting drongen de bezoekers meer aan. Omdat Emmen ook niet best meer speelde, zakte het niveau van de wedstrijd nog verder. Offensief dwong AGOVV niets af in Drenthe en Randy Wolters verzuimde het duel definitief te beslissen. Alandson Jansen Da Silva en Michiel Hemmen waren dicht bij de 1-1.

Helmond Sport - MVV 2-2
In een wedstrijd die meer spannend dan goed was, mocht MVV zich de morele winnaar noemen. Jeffrey Altheer bracht de Helmonders na een half uur spelen op een voorsprong. De vreugde was van korte duur toen Malcom Esajas twee minuten later de 1-1 binnentikte voor MVV. In de tweede helft kwam de thuisploeg terug door een doelpunt van Erik Quekel. De achterstand werd door MVV in de 78e minuut ingehaald door een treffer van Prince Rajcomar De fans van MVV veerden op, maar gingen direct weer zitten toen Kjell Knops dom zijn tweede gele kaart pakte. Helmond ontketende een slotoffensief, maar de tien van MVV hielden stand.

Willem II - FC Eindhoven 1-1
Willem II slaagde er in eigen huis niet in om drie punten te behalen tegenover FC Eindhoven. Eric Addo maakte in de wedstrijd zijn debuut voor de bezoekers, die in de 73e minuut de leiding namen via Youness Mokhtar. Vier minuten later wist de pas zestienjarige B-junior Jeroen Lumu de stand op 1-1 te brengen. Willem II-keeper David Meul stopte in de negentiende minuut een strafschop van Theo Lucius. De thuisploeg claimde op haar beurt een strafschop toen Donny de Groot werd geduwd, maar men kreeg geen elfmetertrap, tot verontwaardiging van het publiek.

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
13
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties