Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feest in kleedkamer van Juventus: 'Iedereen moet ons nu vrezen!'

Laatste update:

"We wisten dat ze zouden komen en hoog zouden druk zetten, maar we hebben compact en verenigd verdedigd en we moeten ook Dani Alves en Mario Mandzukic bedanken omdat zij hun backs steevast onder druk hebben gezet", aldus Bonucci. "Het was een prestatie van eenheid en solidariteit. We hebben vertrouwen in onszelf, want drie keer scoren tegen Barcelona en daarna 'de nul' houden toont aan dat we een uitstekende ploeg zijn. Nog twee stappen te gaan."

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Dit Juventus verdient applaus voor de manier waarop wij iedere wedstrijd benaderen, of we nu tegen Barcelona spelen of Pescara. Dat is een nieuwe stap in ons ontwikkelingsproces. Iedere tegenstander moet Juventus nu gaan vrezen", aldus Bonucci, die na afloop zijn shirtje wisselde met die van Lionel Messi. "Ik was blij dat ik het tenue kon krijgen van de beste speler van de wereld, dus het was een mooi moment. Mijn zoon zal er erg blij mee zijn, hoewel hij waarschijnlijk blijer is met het tenue van Andrea Belotti", glimlachte Bonucci.

Paulo Dybala, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Barcelona, stond na afloop eveneens de verslaggever van Mediaset te woord. De aanvaller sprak van een 'knappe prestatie': "We wisten dat we solide moesten zijn. Het is niet makkelijk om over twee wedstrijden geen doelpunt tegen te krijgen tegen Barcelona. Messi? We hebben niet echt met elkaar gesproken. We hebben elkaar gedag gezegd, maar dat deden we ook bij alle andere spelers." Juventus moet zich nu voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen Genoa.

-
Beschouw jij Juventus als de favoriet voor de eindzege?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties