Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feestbeest Bram van Polen moet huldiging PEC om vervelende reden missen

Laatste update:

Van Polen belandde vrijdagavond in een vervelende botsing. De routinier kreeg op volle snelheid een knie van een Helmond-speler tegen zijn hoofd aan, waarna hij zich moest laten vervangen door Tolis Vellios. Al tijdens de wedstrijd kwam PEC met de update dat Van Polen verder onderzocht moest worden. Uit dat onderzoek blijkt nu dat hij een zware hersenschudding en een breuk in zijn oogkas heeft. Van Polen is daardoor niet aanwezig bij de festiviteiten in Zwolle.

De routinier reageert via de clubwebsite op zijn eigen blessurenieuws met een boodschap aan de fans. "Beste supporters, ik kan er helaas niet bij zijn, maar kom vooral massaal naar het Wezenlandenpark vanmiddag en maak er samen met spelers, staf en medesupporters een fantastisch feest van! Dit hebben we met elkaar bewerkstelligd en meer dan verdiend", aldus Van Polen, die razend populair is bij de Zwolse aanhang. Na zijn contractverlenging in april deelde de aanvoerder op ludiek wijze een rondje bier uit aan het gehele stadion. Van Polen is er, ondanks zijn leeftijd, komend seizoen gewoon bij wanneer PEC terugkeert op het hoogste niveau.

Toch zal het ontbreken van Van Polen een groot gemis zijn zaterdag in het Wezenlandenpark. De Nijkerker staat erom bekend niet vies te zijn van een biertje en feestje. Na de promotie van PEC een maand geleden ontving de ervaren verdediger van Voetbalzone-verslaggever Labib Bitchou een officieel 'Bram-biertje', die hij direct opentrok. Van Polen speelt al sinds 2007 voor PEC en heeft inmiddels 479 wedstrijden achter zijn naam staan. In de Eredivisie zal hij gaan jagen op zijn vijfhonderdste wedstrijd in het blauw-wit.

Eerste Divisie
Helmond Sport
2 - 3
PEC Zwolle

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
7
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties