Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feestende fans van Cambuur houden geen afstand: 'Dit is een volksclub'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf en de Leeuwarder Courant waren ongeveer tweehonderd supporters naar het stadion gekomen om de periodetitel te vieren en hield het merendeel 'op geen enkele wijze enige afstand'. Het sportieve succes van Cambuur leek voor de fans even belangrijker te zijn dan de geldende afstandsregels. Dat feestje moet sowieso tot 11 november wachten, ervan uitgaande dat De Graafschap het inhaalduel met NAC Breda niet met negentien doelpunten verschil wint.

Henk de Jong verscheen ietwat later voor de camera van FOX Sports. De trainer van Cambuur was de supportersopkomst buiten de thuishaven niet ontgaan en bleek eerst naar de fans buiten te zijn gegaan. "Ik moest even naar onze supporters. Dat is heel belangrijk. Ik wist dat ze dicht op elkaar stonden, maar ze staan nu allemaal uit elkaar. Ze zijn heel blij en de politie is nu ook blij. We hebben ons even laten zien en nu zijn we weer allemaal binnen."

"Dit is wel een volksclub, we passen op elkaar. Dus het is ook heel snel uit elkaar. Dat is grote klasse van de supporters. De mensen zijn heel blij. En we hebben wel wat meegemaakt he", doelde De Jong op de vorig seizoen misgelopen promotie nadat de competitie door het coronavirus werd stilgelegd. "Dat we het dan in deze periode zo goed doen, is wel verrassend. Daar zijn ze heel blij mee."

De Leeuwarder Courant schrijft dat 'enkele politieagenten aanwezig waren en op de menigte toekeken'. Er werd ook volgens De Telegraaf echter niet ingegrepen toen de afstandsregels niet werden gehandhaafd. Eerder ontstond grote ophef na een bijeenkomst van Willem II-fans in Tilburg, waar de burgemeester toestemming voor had gegeven. Honderden supporters keken toen naar de Europa League-wedstrijd tegen Rangers FC buiten op grote schermen.

-

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
20
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties